Afspraak maken? Bel 030-6661277

Kapsalon Haarmode Estanelle

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

De puntjes bijknippen of een geheel nieuw kapsel? In het kleine pandje aan de Meerndijk in de Meern, waar al sinds 1930 een kapper is gevestigd, vindt u Haarmode Estanelle. Bij de knusse en gezellige kapsalon verzorgen de professionele kapsters u en uw haar met liefde.

Neem contact op

Een nieuwe 

Een nieuw kleurtje in uw haar of uw haar feestelijk laten opsteken? Bij Haarmode Estanelle kunt u terecht voor verschillende haarbehandelingen, zoals onder andere het knippen van verschillende haarstijlen, kleuren en permanenten. Wij zorgen voor een fantastische nieuwe look!


Iedereen is welkom in onze kapsalon, jong en oud, man of vrouw. En wat uw wensen ook zijn, het enthousiaste team van Estanelle staat voor u klaar om u zo goed mogelijk te adviseren over de nieuwste haartrends en fijnste verzorgingsmiddelen.

Bekijk het overzicht van de behandelingen of maak direct een afspraak.

Neem contact op

Dinsdagavond open voor mannen

Buiten de reguliere openingstijden om, is de dinsdagavond bij ons mannenavond! Van 18.00 tot 20.00 kunnen mannen op deze avond zonder afspraak binnen komen lopen om geknipt te worden.

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Wella professional producten

Kapsalon Estanelle maakt gebruik van Wella professional producten. Met een breed assortiment aan kleuring, styling en verzorgingsproducten is er voor elk haartype en hoofdhuid een product dat bij u past.

Adres

Haarmode Estanelle
Meerndijk 10
3454HR,  de Meern

Openingstijden

Maandag Gesloten

Dinsdag 08:30 - 20:00

Woensdag 08:30 - 12:00

Donderdag 08:30 - 17:30

Vrijdag 08:30 - 20:00

Zaterdag 08:00 - 14:30

Zondag Gesloten